19 aug. 2011

Cumparaturi online cu eMag ?

A fost infiintat in decembrie, 2001. In 2009 eMag a fost detinut de doua companii: Dante International, actionarii fiind Radu Cozmin Apostolescu (33,33%), Vlad Bogdan Marian (33,33%) si Dan Teodosescu (33,34%) si eMag International, unde Radu Apostolescu detinea 66,6%, iar Dan Teodosescu 33,4%. Tot in acest an se alatura ca partener si compania Asesoft Distribution, care cumpara cate ~17% din actiunile celor trei fondatori ai retailerului.
Astfel Radu Apostolescu ramane cu 16%, Vlad Marian cu 13% si Dan Teodosescu cu 16%. In ianuarie 2012 Asesoft, mai cumpara 30% din actiuni, detinand un total de 80% din Dante International. Practic, in acest moment Radu Apostolescu (35 de ani) este singurul cofondator care a mai ramas implicat in actionariatul eMag, el controland in prezent 16.33 % din Dante International, compania care opereaza site-ul eMag. Actionarii firmei Asesoft Distribution (in prezent denumita Network One Distribution) sunt: Sebastian Ghita 50% şi Iulian Stanciu 50%. eMag se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania, alaturi de PCFun, PCGarage.ro sau MarketOnline.ro. Compania a inceput sa vanda produse precum jucarii, carti, muzica, articole de bricolaj si servicii precum asigurari. Potrivit datelor eMag, la finalul lui 2011, este cel mai mare magazin online din Sud-Estul Europei dupa cifra de afaceri, avand o cota de 70% in comertul online din Romania, iar vanzarile pe piata locala sunt de 12 ori mai mari decat tot comertul online din Bulgaria.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si sapte showroom-uri deschise în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.Imagini:
(pentru o vizualizare mai buna > click pe imagine)

Un comentariu:

  1. Eu cumpar online de la www.remedii-online.ro (o farmacie online unde se pot gasi atat suplimente dar si cosmetice si dermato-cosmetice)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi examinat.
ATENTIE: pentru limbajul neadecvat, comentariile vor fi sterse !